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臨床試験(latest clinical trial in Japan 2013.08.01)耐糖能障害 impaired glucose tolerance

2013. . 04
rinnsyo1.jpg 

◆最新臨床試験/悪性腫瘍以外(Latest Clinical Trial/ Others)
・試験ID/登録日(Study ID/Date of registration)
・試験名(Official scientific title of the study)
・Official scientific title of the study
・英語による情報(Information in English)
・対象疾患名(Condition)
・試験のフェーズ(Developmental phase)
・試験進捗状況(Recruitment status)
・目標参加者数(Target sample size)
・責任研究者名(Name of lead principal investigator)
・試験問い合わせ窓口(Public contact)
・実施責任組織(Organization)
・研究費提供組織・区分(Source of funding/Category of Org)
・試験結果の公開状況(Publication of results)

UMIN000011343 2013/08/01
・菌エキス末摂取による食後血糖値の上昇抑制作用探索試験
・Increased inhibitory effect confirmation of postprandial glucose level by powder was wheat fermented with Bacillus
Information in English
・耐糖能障害 impaired glucose tolerance
・-
・開始前/Preinitiation
・13
・西川 政勝 Masakatsu Nishikawa, M.D.,Ph.D.
・株式会社機能食品研究所 KSK Laboratories,Inc.
・国立大学法人三重大学大学院医学系研究科 Mie University, Graduate School of Medicine
・株式会社機能食品研究所 KSK Laboratories,Inc.
・未公表/Unpublished

最新がん臨床試験(Japanese latest clinical trial/ Malignancy)はこちら
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